Ontmoetingsdag

Voor onze sponsors, donateurs en andere belangstellenden hopen wij op D.V. zaterdag 7 april 2018 onze 3e landelijke Ontmoetingsdag te houden. Het thema van deze dag zal zijn:

Bouw mee aan de toekomst van een kind

De netto-opbrengst van deze dag zal worden gebruikt voor de uitbreiding van de Primary School. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te krijgen organiseren we ook nog een stroopwafelactie. Doet u mee?

Locatie

Wartburg College (lokatie Guido de Brés), Smeetslandseweg 127, 3079 CR in Rotterdam. De locatie bevindt zich op circa 5 minuten loopafstand van NS-station Rotterdam-Lombardijen en heeft ook voldoende parkeergelegenheid.

Programma

Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
Vanaf 10.00 uur: Ontvangst met koffie/thee
11.00 uur: Opening
11.15 uur: Presentatie Piet en Pita Buitendijk
12.30 uur: lunch pauze
13.30 uur: Presentatie over de scholen
Ca. 15.00 uur: Sluiting

U heeft ruimschoots de gelegenheid om diverse informatie- en verkoopkramen te bezoeken. Ook proberen wij via een internetverbinding contact te hebben met Uganda, zodat u live uw sponsorkind kunt zien en /of spreken. Voor de lunch is genoeg te koop, dus u kunt uw lunchpakket thuislaten

Aanmeldformulier

Ter bestrijding van de onkosten bedraagt de entree voor deze dag €5,- per adres. Wij verzoeken u vriendelijk om u via onderstaand formulier aan te melden, zodat wij (ongeveer) weten hoeveel personen wij mogen verwachten.Privacy: Wij gebruiken deze informatie uitsluitend voor gebruik ter voorbereiding op de ontmoetingsdag.